Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Par står i ett hus och pussas, mannen håller en flyttkartong

Behöver du hjälp med bolån?

Har du bolån hos annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta? Eller ska du flytta och behöver lånelöfte? Vi hjälper dig.

Välkommen till Private Banking

Har du en förmögenhet att förvalta får du tillgång till några av marknadens mest kompetenta rådgivare.

0 % i ränta på överbryggningslån*

Just nu kan du ta ett överbryggningslån med 0 procent ränta. Erbjudandet gäller dig som har bolån hos oss.

Dröm stort, spara lagom

Kanske är det en starkare vardagsekonomi som står högst upp på listan. Eller är det en efterlängtad resa du drömmer om? Starta ett sparande som hjälper dig att nå din dröm, på dina villkor och i din takt.

* Erbjudandet gäller till och med 30 september 2024 för dig som är befintlig bolånekund och tar ditt nya bolån i Swedbank. 

Mauri tillsammans med gäster i Pengar & sånt

Häng med Mauri på budgetresa

Mauri och Günther ger sina bästa spartips till Magdalena som nyss flyttat hemifrån.

Fyra ungdomar hänger tillsammans på en soffa

Nu pratar vi pengar med landets 18-åringar

Att fylla 18 är att ta ett stort steg, man går från barn till vuxen, och får ta ansvar för sin egen ekonomi. Det kan såklart upplevas på olika sätt: frihet, oro, lättnad. Men här kan vi hjälpa till – genom att guida och dela med oss av våra tips och erfarenheter. Därför bjuder vi nu in alla landets 18-åringar för att prata pengar.

Parent and child playing inside

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring. Den skyddar ditt hem och dina saker och gör livet lite tryggare.

* Som Nyckelkund (även Private Banking och Premium) med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Swedbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.

Sommarlov på liten budget

Sommarlov är på ingång och med den även förväntningar på upplevelser och aktiviteter. Vi tipsar om vad du kan hitta på med ditt barn som inte behöver kosta skjortan. 

Ska du ut på vägarna i sommar?

Se till att ha bra försäkringarna när du ska på bilsemester. Du behöver försäkra dig själv, ditt hem och ditt fordon. Kör försiktigt och ta hand om dig.